Inspiratie gallery

Parket en houtenvloeren

Traditioneel parket, ook wel tapis parket genoemd, wordt verlijmd en vernageld op een mozaïek eiken ondervloer, die op zijn beurt weer wordt verlijmd op de bestaande vloer. Wij kiezen ervoor uitsluitend met traditioneel parket of multiplank vloeren te werken. Deze vloeren zijn beide te combineren met vloerverwarming en vloerkoeling.

Lees verder

Vloerrenovatie

Ook voor het schuren en opnieuw behandelen kunt u op ons een beroep doen. Een bestaande vloer maken wij weer als nieuw; ook hierbij is heel veel mogelijk qua kleur en afwerking. En na gedane arbeid kunt u de vloer weer meteen in gebruik nemen; alles pico bello in orde en opgeruimd.

Lees verder

Afwerking

De beste kwaliteit en afwerking, kleur en duurzaamheid. Daar staan wij garant voor. Daar hoort een piekfijne afwerking bij tot in detail, geen losse eindjes.

Lees verder

Vloer onderhoud

Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe u uw houten vloer of parket heel lang mooi en als nieuw kunt houden. Voor een goede conditie van uw vloer raden aan deze regelmatig schoon te maken en te onderhouden. Middelen hiervoor zijn verkrijgbaar bij JP Flooring. Ziet u op tegen het onderhoud? Wij nemen dit werk graag uit handen.

Lees verder

Vloerverwarming

Bijna al onze parketvloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming en warmtepomp-installaties worden gelegd, hierbij uitgezonderd enkele tropische houtsoorten. De parketvloer wordt opgebouwd met producten en lijmsoorten die hiervoor uitermate geschikt zijn. Dit geldt voor zowel traditioneel parket, als voor multiplank vloeren.

Lees verder

Shutters

Shutters zijn exclusieve binnenluiken met verstelbare lamellen en dé trend op het gebied van raamdecoratie en binnenzonwering. Door middel van shutters bepaalt u zelf de sfeer, lichtinval en privacy in uw woning of kantoorruimte.

Lees verder

ONZE KWALITEIT IS PERFECTIE!