Wat doen wij?

Kwaliteitsvloeren en designmaatwerk, dat is waar JP Flooring al jarenlang voor staat. Alles vervaardigen wij op ambachtelijke wijze in ons eigen vloerenatelier. Iedere plank gaat meermaals door onze handen. Afwijkende kleuren zijn geen enkel probleem, voor iedere klant maken wij een kleur geheel naar wens. Borstelen, trommelen, schuren, verouderen, beitsen, logen, oliën? Wij draaien er onze hand niet voor om. We doen alles wat nodig is voor een tot in de puntjes afgewerkte, piekfijn gelegde persoonlijke vloer. En na gedane arbeid kunt u uw vloer meteen in gebruik nemen; alles pico bello in orde en opgeruimd. Wij houden niet zo van losse eindjes.

 
UNIEK IN KLEUR EN AFWERKING

De beste kwaliteit en afwerking, unieke kleur en duurzaamheid: daar staan wij garant voor. Uiteraard hoort daar een piekfijne afwerking bij van plinten, dorpels, architraven en convectorroosters. Ook daarin biedt JP Flooring een ruime keuze. 

 
VOOR IEDERE WOONSTIJL EEN PASSENDE OPLOSSING

We laten het niet bij vloeren alleen. Radiator- kasten op maat, vensterbanken, het leveren en monteren van shutters en verdere interieur afwerkingen. Wij hebben ruime ervaring in het maken en plaatsen van deze producten. Waarom? Omdat wij graag en totaal concept willen bieden. Klassiek of modern? Voor iedere woonstijl hebben wij een passende oplossing. Uw interieur is een plaatje met onze vloeren en afwerkingen. Maak een afspraak en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

ONZE KWALITEIT IS PERFECTIE!