Werkwijze

In onze toonzaal bent u welkom om onze bestaande vloerencollectie te komen bekijken. Hier krijgt u goed zicht op ons product en onze kwaliteit van werken. U krijgt bij ons een persoonlijke behandeling en uiteraard een advies op maat.

Alles vervaardigen wij op ambachtelijke wijze in ons eigen vloerenatelier.  Het gehele proces van bewerking hebben wij in eigen hand.

Het begint bij de juiste kwaliteit hout. Bij ons is hout geen massaproduct, maar een edelproduct. Iedere plank gaat meermaals door onze handen en krijgt de aandacht die het verdient.  

Kleur en bewerking worden persoonlijk door uw in overleg bepaalt. Voor iedere klant maken wij een kleur geheel naar wens. Hierdoor is iedere houten vloer uniek en sluit aan bij datgene wat u voor ogen heeft.

Wij stellen hoge eisen aan vakwerk, materialen en afwerking. We doen alles wat nodig is voor het vervaardigen en leggen van een tot in de puntjes afgewerkte  persoonlijke vloer. En nadat de vloer is gelegd, kunt u deze  meteen in gebruik nemen. Alles wordt opgeruimd en verzorgd achtergelaten. 

Om het plaatje geheel compleet te maken, bieden wij ook een ruime keuze van interieurafwerking: radiator- kasten op maat, vensterbanken, het leveren en monteren van shutters en verdere afwerkingen, zoals plinten, deurlijsten, dorpels, en convectorroosters.

Ruime ervaring hebben wij in het maken en plaatsen van deze producten. Wij bieden graag een totaal concept dat aansluit bij de kwaliteit van de vloer.

Voor iedere woonstijl hebben wij een passende oplossing. Maak een afspraak en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

 

ONZE KWALITEIT IS PERFECTIE!