Werkwijze

JP Flooring maakt graag tijd vrij voor haar klanten. U krijgt bij ons een persoonlijke behandeling en uiteraard een advies op maat.

Alles vervaardigen wij op ambachtelijke wijze in ons eigen vloerenatelier. Het gehele proces van bewerking hebben wij in eigen hand. Iedere plank gaat meermaals door onze handen.

Kleur en afwerking worden persoonlijk door uw in overleg bepaalt. Voor iedere klant maken wij een kleur geheel naar wens. Hierdoor is iedere houten vloer uniek en sluit aan bij datgene wat u voor ogen heeft.

We doen alles wat nodig is voor het vervaardigen en leggen van een tot in de puntjes afgewerkte persoonlijke vloer. En nadat de vloer is gelegd, kunt u deze  meteen in gebruik nemen. Alles wordt opgeruimd en verzorgd achtergelaten.

Om het plaatje geheel compleet te maken, bieden wij ook een keuze van: radiator- kasten op maat, vensterbanken, het leveren en monteren van shutters en verdere interieur afwerkingen, zoals plinten, dorpels, architraven en convectorroosters.

Wij hebben ruime ervaring in het maken en plaatsen van deze producten. Waarom? Omdat wij graag een totaal concept willen bieden.

Voor iedere woonstijl hebben wij een passende oplossing. Uw interieur is een plaatje met onze vloeren en afwerkingen. Maak een afspraak en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

 

ONZE KWALITEIT IS PERFECTIE!